od cika musa » 28 Jun 2009 14:51
dragi moji audiofili...
bio sam 27.juna 2009 na medunarodnoj karting utrci u beogradu... svakako kao ucesnik...
malo sam poslusao sound koji je bio unajmljen za taj dan na autocomerce kompleksu na otvorenom...
vrlo kvalitetno su momci odradili i zvucalo je dobro...dobar dio programa je ispracen u zivo preko mikrofona...
vjerovali ili ne, samo dvije DAS aktivne kutije, midasov mikser, SHURE...
TO JE SVE...
a zvucalo je gromoglasno i veoma razumljivo...
nije rijec o kombo razglasu, ali rijec je o tome, da je ovo bilo prije 10-tak godina i da je to ovako radilo...
obzirom da je ovo nas caffe audio , evo copy-paste s karting foruma, te usput da se pohvalim svojim i kcerkinim plasmanima...
medunarodna karting utrka autokomerc 09
--------------------------------------------------------------------------------
karting ekipa...
evo tesko tipkam po tastaturi ...
sva me rebra i kukovi bole...
izvrsna medunarodna 7. karting utrka autokomerc 09...beograd...
ovom prilikom se zahvaljujem organizatoru,menadzeru karting centra i staze, direktoru utrke, svim korektnim sudijama, tehnickoj komisiji na odlicno
profesionalno odradenom poslu...svakako i mehanicarima, kao i cijelom osoblju i pomoci u centru autocomerc...
na zadovoljstvo svih nas takmicara izvezli smo jednu jako tesku i brzu utrku
s pravim sportskim kodeksom ponasanja i sportskih ambicija za sto bolji plasman...
mislim da bi u sirem regionu, mnogi trebali nauciti kako se radi jedna ozbiljna manifestacija tipa karting utrke... izvrsna staza, izvrsna organizacija,kvalitetni takmicari...
posebno se zahvaljujem medicinskom osoblju, koje me poslije utrke preporodilo
medicinskim konzumentima da bih bio jos u snazi primiti pehare i vrijedne nagrade...
bili smo svi jako brzi...
u svojoj klasi 100 senior, uspio sam iako kondiciono,fizicki slab, zavrsiti utrku i biti zadovoljan svojim 2 mjestom...
sarah je vozila 100 junior, odlicna, veoma kvalitetna voznja, 4. mjesto...
ekipa... kada malo prizdravim od ove iscrpljenosti poslacu vam koji link i
vjerovatno galeriju slika iz autocomerce zvanicne stranice na netu...
sportski pozdrav...