poziv

ozvučenja, rasveta, bine, mikseri,...

Moderator: milan

poziv

Postod zlaya » 15 Sep 2009 09:16

ljudi jeste li živi ? šta se radilo kakva je bila sezona pišite nešto
zlaya
member

Pridružio se: 16 Feb 2009 17:54

Re: poziv

Postod zlaya » 18 Sep 2009 07:43

Nije valjda da nitko ništa nije radio ili ste se ulijenili
zlaya
member

Postod Red_line » 18 Sep 2009 11:41

Ja sam kupio rcf L18p300 i treba da pocnem da radim...za koji dan pocinjem sa kutijama...
Red_line
member

Pridružio se: 08 Jan 2009 01:13

Postod MarjanM » 25 Sep 2009 21:44

Uhh.. neznam sta da kazem.

Mislim da losiji period u zivotu nisam imao sto se posla tice. 100 nekih odkazivanja, celo leto padala kisa ... ma uzas. Cupam se polako ali su sve rezerve otisle na popunjavanje rupa.

Bice bolje valjda.

A sto se tice planova ima ih milion ali nista od toga dok na bude bilo malo vise para :-(
MarjanM
advanced member

Pridružio se: 10 Jul 2003 12:48

Postod Red_line » 28 Sep 2009 18:46

Poceo sam sa gradnjom kutija...kopija rcf 4pro8001S :D

Konacno...kad poodmaknem sa izradom okacicu i neke slike...

ps. nije bas svud mrtvo more,radi se al pomalo
Red_line
member

Pridružio se: 08 Jan 2009 01:13

Postod zlaya » 28 Sep 2009 21:18

prva sezona da nisam ni kabla kupio a treba mi
zlaya
member

Postod milan » 29 Sep 2009 08:57

Cini mi se da su se ljudi mnogo vise uplasili nego sto je zaista 'kriza', u sustini je vise stete napravio strah od krize nego kriza :( No dobro kazu da smo najgore prosli :mrgreen:
www.power-audio.com
sound community
Korisnikov avatar
milan
administrator

Pridružio se: 04 Sep 2002 20:03

Postod djtrale » 15 Okt 2009 02:00

Pre svega pozdrav celom forumu. Pre nekog vremena, manja desavanja sam podelio na:

1. DeLuxe (znaci rodjendan za 70-100 ljudi a opreme kao za DJ Tiesta, :-) )
2. Optimalna (sto uglavnom svima treba, zadovoljava, bez preterivanja)
3. Sirotinjska (ime kaze)

a onda se pojavila i 4-ta opcija:

4. Dronjava varijanta (sta reci, kada dodje tata, nece da odvaja dete od drustva, iznajmi kafic, nabavi pice za 70-100 ljudi, radi samo na papiru u propaloj firmi, plata kasni 64 meseca, i posle ce da crkava 6 meseci zbog 18-tog rodjendana, ali sta ces)

Ne nameravam da kukam, radi se ponesto/ponegde. Bude neke prodaje novih artikala, ono sto koristim za posao vucem gde treba i to je to. Nije problem nabaviti bilo sta od novih uredjaja, jedino ako se ima sta sa time raditi i ako neko hoce da plati. Jedan kolega je nabavio Dynacord-ov sisten XA (ne mislim da reklamiram, samo komentarisem). Onda je spram originala napravio par kompleta kopija, ne znam koje je komponente ugradio ali sve skupa radi lepo. Posle smo saznali da u unutrasnjosti Srbije ima neki lik koji originalni komplet sa pripadajucim pojacalima izdaje za 50 evra (!?). Stvarno ne znam gde takav pristup poslu vodi.Ne znam ko je pomenuti lik ali ako je neko mladji i tata mu dao par soma evra (citaj: 10.000+) pa rekao: "Ajde sine radi nesto..." a ovaj nije bas u toku, onda je to propast. Trudim se da odrzim optimalnu varijantu ali kad zakupac kaze ajde nesto smanji tu dodjemo do diskusije sta smanjiti, kada je puno 4 kutije 15"+1" na 150m2 i 150 ljudi. To je kao kada bi prodavali burek sa sirom, pa odlucili da izbacimo sir, mozda prodje, niko nece primetiti.

Mislim da ima prostora za rentiranje. Moze svaki vlasnik/investitor kluba ili diskoteke da kupi sta hoce ali kada to dosadi, ili treba unaprediti troskovima nikad kraja. A povoljno iznajmljena oprema ne iziskuje odjednom veci trosak ili beskonacni kredit za nesto sto je vlasnistvo banke dok se ne isplati. Kada se plati poslednja rata, stvar je obicno matora, izgubila je deo vrednosti i sta sad sa tim. Zvuk jos kako tako. Mada ima "gazda" koji kad vide bilo sta sto nije plasticna kutija kazu: "sta si mi doneo te ormare" ili "grobove" a ne vide razliku izmedju RCF ART serije i SAL kutije, njima je to sve isto. Svetlo jos pre dosadi, nekada su bili spotovi, kugle, meteori, helikopteri, onda se pojavio koral sa podvarijantama, a sad se koriste laseri, HMI i HTI roto-glave itd. Mozda onaj sto nije menjao nista 30 godina, bude IN, jer je i retro IN.

Nadam se da nisam promasio temu, pa nek jos neko dopise sta misli. Jos jedan pozdrav administratoru i forumu. PS ako negde bude neko druzenje, susret uzivo, diskusija uz neku kaficu, ja sam za.
Korisnikov avatar
djtrale
member

Pridružio se: 10 Maj 2008 12:11

Postod zlaya » 17 Okt 2009 21:43

Dobro bi došlo jedno druženje onako neobavezno.
Ako bi neko imao kakvu jaku gažu da mu budemo gosti tek onako da se upoznamo
zlaya
member

Postod zlaya » 12 Jan 2010 12:46

Šta se radilo za novu godinu i ostale praznike ?
zlaya
member

Postod cika musa » 12 Jan 2010 20:43

đes* ba zlaya...
pa eto poslije Nove godine napokon, upoznali smo se...
peavey 3xt je vracen na tvornicke postavke,glede one zastite za High driver,to sam licno uradio i kupac je prezadovoljan...
s tvoje strane je bilo korektno, zvucnici su OK...
vrsio sam i mjerenja...s lakocom kutije spregnute s Crest audiom ili mackie dizu 135 db na otvorenom...
ja te ovom prilikom pozivam, moj si gost i povezi i one druge dvije HiSys 3 XT ... to je takoder kupljeno...
ostajemo jos u kontaktu telefonom... javi do cetvrtka vecer, jer trebao bih u Italy,pa da se organizujem...
dobar zvuk...

PS: fuad i ja smo malo rezimirali... onaj tvoj slev Americanaudio...ima jangija...nije los...to me prijatno iznenadilo, jer kada sam kod tebe preslusavao onaj materijal s CD, prilicno dobro zvuce i zategnuto niske frekvencije od blues company,toso todorovic...
mnoga zvucnija imena su tu fuzirala...
cika musa
member

Pridružio se: 06 Feb 2006 13:40

Postod zlaya » 12 Jan 2010 21:52

Drago mi je da si zadovoljan za ove dvije se čujemo a i american je u opticaju .
Pogledaj malo karakteristike na netu ima on snage i stabilno radi.
Ja još tražim rx-ove pa ako neko ima javi :D
zlaya
member

Povratak na pro audio